donacios_koncert

Donációs koncert a Jégarénában a gyermek balesetek megelőzéséért

Sport- És Munkasérülések Megelőzésének És Orvosi Rehabilitációjának Fejlesztéséért Alapítvány – SMORF Alapítvány

A SMORF Alapítvány célkitűzése, hogy támogasson minden olyan megelőző intézkedést a sport és a munka világában mely hozzájárul a sportolók és a munkavállalók tevékenységük végzése közbeni magas kockázatot jelentő sport és munkasérüléseinek megelőzéséhez. Az Alapítvány célja továbbá, hogy támogasson az orvostudomány területén a harmadlagos prevenció közé tartozó tevékenységek fejlesztését érintő kutatást.

A SMORF Alapítvány 2019 és 2020 évre vonatkozóan célul tűzte ki, hogy a gyermek szabadidős és versenysport területén Jász-Nagykun Szolnok Megyében támogasson minden olyan projektet, mely elősegíti, hogy ne történjen megelőzhető fej és gerincsérülés. A célkitűzés során az Alapítvány támogatást kíván adni beérkező adomány-forrásaiból minden olyan szervezet számára, mely olyan védelmi eszközöket kíván beszerezni melyek a gyermek szabadidős és versenysport közbeni fejsérülések ill. gerincsérülések megelőzését szolgálják.

A SMORF Alapítvány szakmai programjaihoz támogatás és adomány gyűjtés céljával

2019.12.14-én 16.00-18.00 között a Szolnoki Jégarénában Sóki Ferenc Tárogató és Klarinét művész, a Szolnoki PoppTanoda Ének és Dobiskola Tanítványai és Tanára Terjéki Kata valamint Szűcs Kata műkorcsolyázó közreműködésével karácsonyi korcsolyázásra hívja támogatóit és szolnoki gyermekeket a „Szolnoki Művészek a JégArénában” című interaktív előadásban történő részvételre.

 

A rendezvényen befolyt teljes támogatói összegből a SMORF Alapítvány fejvédőket és Gerincvédő szettet kíván vásárolni a Szolnoki KoriSuli programban résztvevő gyermekek számára.

Sport és Munkabalestek megelőzéséért és ORF Alapítvány (http://www.csoportpraxis.hu/alapitvany/)

Számlaszám: 70300046-11033970 – 00000000

IBAN szám: HU72 7030 0046 1103 3970 0000 0000

A hozzászólás nem megengedett.